textielframes

Textielframe online bestellen

MijnTextielFoto.nl - 23 April 2019 3 min 62x

Bestel eenvoudig en snel een textielframe online. 

Een textielframe bestaat uit een aluminium frame waarop de textielprint wordt gespannen. Textielframes zijn in verschillende formaten, kleuren en dieptes leverbaar. Onze textielframes zijn licht van gewicht en gemakkelijk te monteren. Aluminium frames kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden ingezet. Textielframes kunnen vanaf het plafond of aan de muur worden gehangen. De textielframes zijn stevig en economisch.


Het alternatief voor canvas

Een textielframe voorzien van textielprint is een ideaal alternatief voor een foto op canvas of fotobehang. Een betere kwaliteit en een frame dat op den duur niet krom trekt. Tevens is de textielprint uitwasbaar.


Textielframes inzetbaar in..

Textielframes zijn inzetbaar in de retail, openbare ruimtes en standbouw. De aluminium frames in retail zijn de ideale oplossing voor fotowanden, wandreclames, enkelzijdige banners en kantoorschermen De aluminium frames in de openbare ruimtes zijn de ideale oplossing voor wanddecoratie, ingebouwd textiel, ruimteverdeler en bewegwijzering. De textielframes in de standbouw zijn de ideale oplossing voor mobiele banner, scheidingswand, hangende banieren en modulaire beursstand. Tevens is een textielframe ook goed te gebruiken om een slechte wand te camoufleren. Textielframe kopen

Wil jij een textielframe kopen? Dan ben je bij MijnTextielFoto aan het juiste adres. Hier koop je eenvoudig en snel een wanddecoratie, beursstand of scheidingswand. Uiteraard zijn de textielframes te voorzien van een textielprint, deze zijn los te bestellen bij de beursstands of scheidingswanden. Wil jij een textielframe voorzien van eigen print? Upload dan jouw foto in het juiste formaat onder eigen visuals. Elke visual kan worden gedrukt. Denk aan reclame-uitingen, prints van dieren, prints van steden, prints van natuur en landschap.


Liever een textielframe met led verlichting? Ga dan voor onze lightboxes.