overige

Mijntextielfoto verschil met oud met nieuwe pagina

MijnTextielFoto.nl - 3 Februari 2019 1 min 28x

Ontdek de verschillen tussen oud & nieuw

- De nieuwe webwinkel van MijnTextielFoto heeft een modern design en biedt overzicht.

- Assortiment uitgebreid met scheidingswanden en beursstands.


- Mogelijkheid om beoordelingen van klanten te zien door middel van reviews.

- Mogelijkheid om bij eigen upload de frame kleur te kiezen. 

- Het assortiment van grootmeesters is uitgebreid. 


 De nieuwe webwinkel van MijnTextielFoto is overzichtelijker dan de oude webwinkel, omdat er een duidelijk overzicht is tussen het productaanbod en de mogelijkheden. Het assortiment is uitgebreid met scheidingswanden en beursstands. Hierdoor is het mogelijk om je presentatie of beurs professioneel aan te kleden. 
Het design van de nieuwe webwinkelis moderner ten opzichte van de oude webwinkel. De selectiecriteria om te zoeken naar een bepaald product is meer uitgebreid en overzichtelijker dan voorheen. Reviews zijn toegevoegd aan de webwinkel en maakt het mogelijk om beoordelingen te bekijken van klanten voorheen bij MTF hebben gekocht. Ook zijn er meerdere social media kanalen aangemaakt en toegevoegd aan de website. Hierdoor is het makkelijker geworden om de laatst geposte berichten bij te houden. Verder is er een duidelijk verschil met de eigen upload tussen de oude en nieuwe webwinkel. In de oude webwinkel wordt er meer gefocust op het uploaden van een eigen upload en in de nieuw webwinkel meer op het productaanbod. In de nieuwe webwinkel is het mogelijk om bij de eigen visual te uploaden en een frame kleur te kiezen.
Het assortiment van grootmeesters is uitgebreid ten opzichte van het assortiment op de oude webwinkel. In de nieuwe webwinkel wordt er meer gefocust op de grootmeesters. Het huidige assortiment van wanddecoratie bestaat alleen uit grootmeesters en niet meer uit andere type wanddecoraties. Dat neemt niet weg dat je andere afbeeldingen niet meer kunt bestellen. Deze die je alleen zelf te uploaden.