overige

Handleiding voor textielframes voorzien van textielprint

MijnTextielFoto.nl - 6 Juni 2019 2 min 76x

Waarom is er een handleiding gemaakt? 

De handleiding van MijnTextielFoto is gemaakt om het in elkaar zetten van een textielframe voorzien van textielprint te vergemakkelijken. De voorheen geleverde handleiding was waarschijnlijk niet duidelijk genoeg om een textielframe met textielprint in elkaar te kunnen zetten, want het ging zo nu en dan mis. Hierdoor is er voor onze aluminium profielen speciale een handleiding gemaakt met een vaste structuur. De handleiding is opgedeeld in stappen voorzien van foto’s en uitleg.


Waar vind je de handleiding?

De handleiding van MijnTextielFoto wordt geleverd, per e-mail, met elke bestelling die geplaatst wordt. De handleiding is ook te vinden op de website van MijnTextielFoto. Hierin staan alle handleidingen weergegeven. Ideaal voor als je, jouw handleiding kwijt raakt. 

Handleiding
Handleiding


Hoe moet het niet? 

Het kwam soms voor dat de print niet goed werd bevestigd in het textielframe. Hierdoor stond de textielprint niet op de gewenste spanning in de textielframe en ging de textielprint kapot. Met de nieuwe handleiding willen wij ervoor zorgen dat het bevestigen van de textielprint duidelijk is en goed gaat. In de foto’s hieronder is een voorbeeld te zien van hoe de textielprint niet moet worden bevestigd.


Hoe het niet moet
Hoe een textielprint niet in het frame moet