overige

Black Friday weekend deals MijnTextielFoto.nl

MijnTextielFoto.nl - 21 November 2019 2 min 31x

Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Een hype die, samen met het minder bekende broertje Cyber Monday, is komen overwaaien uit Amerika. Op de Black Friday stunten veel bedrijven met extreem lage prijzen. Voor jou als consument is dat natuurlijk geweldig. MijnTextielFoto kan hier natuurlijk niet in achterblijven en heeft voor Black Friday ook leuke weekenddeals bedacht. 


Wanneer is het Black Friday?

Black Friday wordt voornamelijk beschouwd als het begin van het kerst aankoop seizoen, welke over het algemeen plaatsvindt op de laatste vrijdag van November.

Dit jaar is dit op 29 november, de meeste consumenten doen dan hun inkopen voor sinterklaas en kerst. 


Mocht je dit jaar voor de dure decembermaand nog op zoek zijn naar toffe sinterklaas- en/of kerstcadeaus, dan kun jij je aankoop uitstellen tot vrijdag 29 november en je slag slaan tijdens Black Friday 2019. Maar houd rekening met de levertijd van de producten. 


Vervroegde aanbiedingen!

Omdat MijnTextielFoto niet alleen wil inspelen op Black Friday en er ook rekening gehouden dient te worden met de levering, is het via Fonq al mogelijk om een aantal van onze artikelen tegen een gereduceerd tarief te krijgen. Staat jouw print er nou niet tussen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% per e-mail, hiermee bestel je een print naar keuze met een mooie korting!


Black Friday België

In België is het tegenwoordig ook shoppen geblazen! Winkelen vanuit België is bij ons zeker mogelijk. Ook hierbij zijn de verzendkosten GRATIS.