overige

Black Friday Early Access deals!

MijnTextielFoto.nl - 11 November 2020 1 min 77x

Black Friday komt er aan! Ook dit jaar hebben wij, van MijnTextielFoto, weer een leuke kortingsactie op de planning staan. Voor jou als consument is dat natuurlijk geweldig! Dus wanneer is het Black Friday en wat kun je verwachten?


Wanneer is het Black Friday?

Dit jaar vindt Black Friday plaats op 27 november. De meeste consumenten, waaronder jij wellicht, doen dan hun inkopen voor sinterklaas of kerst. Dus mocht je voor de decembermaand nog op zoek zijn naar een leuke print voor aan de muur? Dan moet je zeker bij ons zijn! Wij geven in het weekend van27 november t/m 30 november maar liefst 15% korting


Early Access en extra korting!

Op onze producten zit een levertijd van 3 werkdagen, maar hierin zijn we wel afhankelijk van de pakketbezorging. Vorig jaar hebben wij daarom niet op tijd kunnen leveren voor pakjesavond, waar wij natuurlijk enorm van gebaald hebben (wij samen met vele andere bedrijven). Dit gaat ons dit jaar niet weer gebeuren, vandaar dat de early access actie in het leven is geroepen! 


Omdat we dit jaar rekening houden met de levering, is het mogelijk om al een aantal producten van ons met korting te bestellen op FonQ. Staat jouw print er niet tussen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt dan niet 15%, maar 20% korting op een print naar keuze! Tevens loopt de actie dan niet alleen tijdens het Black Friday weekend, maar al vanaf 16 november! Meld je dus aan om van deze early access te profiteren!


Ja, ik wil ook 'Early Acces' tot de Black Friday weekend deals