interieurstyling

Wat is een textielframe?

MijnTextielFoto.nl - 11 Juli 2019 3 min 162x

Waar kun je een textielframe voor gebruiken?

Waar kun je textielframe nou eigenlijk allemaal voor gebruiken? Voor veel mensen ligt het product ver uit hun belevingswereld, want het is toch voornamelijk iets voor de zakelijke markt? Nee! Textielframes zijn niet alleen voor de zakelijke markt, maar passen ook in jouw interieur! Het klopt dat sommige frames meer gekozen worden door ondernemers om zo hun product in de schijnwerpers te zetten of de werkruimte meer akoestiek te geven. Fleur je eigen huis of tuin op en geef je huis een persoonlijk tintje. 

Foto op textielWij hebben verschillende frames beschikbaar. Elk frame wordt op maat gemaakt en zijn in diverse dieptes en kleuren verkrijgbaar. Ons wandframe schroef je eenvoudig aan de muur of bevestig je op wandbeugels. 


Verlicht textielframe

Naast niet-verlichte textielframes, leveren wij ook een textielframe voorzien van LED. Hierbij wordt er led-verlichting achter het doek geplaatst. Hierdoor geef jij jouw interieur nog meer stijl. Tevens is het mogelijk om LED verlichting te bestellen dat dimbaar is. 


Wil je liever een een frame met doek die je altijd overal neer kan zetten of eenvoudig mee kunt nemen? Kies dan voor een vrijstaand textielframe. Deze worden vaak gebruikt door winkels, kantoren en beursgangers waarop bijvoorbeeld reclame of een bedrijfslogo staat afgebeeld. 


Aankleding werkplek

Het frame kan aankleding in een etalage zijn of een mooie print voor op de werkplek, maar ook in combinatie met één of meerdere wandframes kun je zo je gehele beursstand opbouwen. Houd wel in de gaten dat een textielframe vrijstaand van meerdere kanten bekeken kan worden, een dubbelzijdige print maakt dat het er allemaal netjes uit blijft te zien. 


Foto van hoge kwaliteit

Als je het soort frame hebt uitgekozen, kun jij je eigen print bepalen.. Je kunt er natuurlijk een bedrijfslogo- of tekst op laten drukken, maar het is ook mogelijk om een foto op textielframe te laten drukken. Afhankelijk van het formaat kun je het best een foto van hoge kwaliteit voor gebruiken om zo de mooiste resultaten te krijgen. Een foto gemaakt met een mobieltje zal het vanzelfsprekend minder geschikt zijn voor een doek van groot formaat dan voor een wat kleiner doek.